De laatste jaren zien we steeds meer auto’s op de markt met nieuwe typen velgen, zoals glans-gedraaide velgen (ook wel gepolijste of “Diamond Cut” velgen genoemd). Als we kijken naar het verleden zien we dat velgen ook
steeds groter worden, en de banden steeds lager. De kans op stoeprand schade neemt daarmee toe. Maar, waar kunt u terecht met deze schade? Weinig schade bedrijven hebben de middelen om dit te herstellen. Dat betekent vrijwel dat u bent aangewezen om terug naar uw dealer te gaan om een nieuwe velg te laten monteren. En de prijs, dat is vaak even schrikken. Met ingang van 2020 worden alle velgen professioneel en in originaliteit door ons hersteld. Schade aan velgen kunnen vanaf heden behandeld worden tegen normale markt tarieven.

Dit gebeurd met meest nieuwe technieken en apparatuur. Hiermee wordt flinterdun laagje van de velg afgeslepen. Met deze handeling wordt alle schade uit het draaibeeld van de velg weer helemaal hersteld. Vervolgens maken wij, indien nodig, een kleine “Spot Repair” van kleurlak daar waar de beschadigingen tussen
de spaken van de velg zitten. Als een velg krom is, kan deze door ons worden gericht d.m.v. een richtbank. Op deze manier is uw velg weer binnen de toelaatbare toleranties en worden er geen afwijkingen meer vertoont. Naast de glans-gedraaide velgen kunnen normale (één kleur velgen) uiteraard ook weer netjes gespoten worden in de originele kleur. Op verzoek van de klant verzorgen wij ook poeder coaten en speciale verzoeken. Kortom, wij kunnen alle soorten velgen herstellen.

Snelheid, kwaliteit en prijs zijn vandaag de dag al een pré. Daarom bieden wij een all-in-one service. U kunt de velgen los, met banden erom of uw auto direct bij ons brengen. Wij zijn aangesloten bij alle Schadenet vestigingen en daarmee erkend bij alle verzekering maatschappijen. Vervangend vervoer staat voor u klaar terwijl binnen 3 tot 5 werkdagen de velgen worden hersteld. Naast herstel bieden wij een goede service en garantiewerk. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op

Contactpagina