Superieure kwaliteit
Onze kwaliteiten zijn voortvloeiend uit jarenlange opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van autoschade herstel. Doordat wij werken met materialen van hoge kwaliteit en geschikte apparatuur kunnen wij u verzekeren van de hoogste kwaliteit.

Nieuwste technieken
Het herstellen van auto velgen vraagt om een compleet andere aanpak dan vergelijkbare schade herstel aan uw auto. Zo komt er o.a. meetwerk en CNC techniek aan te pas. Hierbij wordt de schade gecontroleerd en evenredig uit de velg geslepen tot op een duizendste van een millimeter. Zo gaan wij a.d.v. fabrikant normen te werk en ontstaat er na het herstelproces geen onbalans.

Marktconform prijs
Bij schade zal u snel denken aan een nieuwe velg. De prijzen van nieuwe originele velgen kan snel oplopen tot honderden euro’s. Terwijl in de meeste gevallen de velg nog prima te repareren is. Daarom bieden wij scherpe hersteltarieven tegen een fractie van de nieuwprijs.

3-5 Werkdagen klaar
Op de dag van ontvangst en aanname voor inspectie zal de velg worden gereinigd en voorbewerkt. De volgende werkdag zal de velg worden hersteld en gespoten/afgelakt. Tenslotte zal op de derde dag na uithardtijd van de blanke lak de band worden gemonteerd. Echter zal bij meer dan één velg (een set) logischerwijs het herstel langer dan 3 werkdagen duren.

Vervangend vervoer
Meld u de schade via uw verzekeraar? Dan kunt u terecht bij een van de Schadenet vestigingen bij u in de buurt. De velg(en) komen dan automatisch bij ons terecht. Ook kunt u dan gebruik maken van vervangend vervoer.

Verzekering erkend
Wij zijn partner van alle Schadenet vestigingen in Nederland en daarmee erkend bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen.

Afspraak is afspraak
Om u zo goed mogelijk te helpen kunt u rekenen op een goede service. Daaronder verstaan wij snelle doorlooptijd, scherpe tarieven en hoge kwaliteit. Daarom maken wij met u duidelijke afspraken. Zo weet zoal u als wij waar we aan toe zijn.

Garantiewerk
Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om u zo snel en veilig en tevreden mogelijk weer op weg te helpen. Daarom geven wij standaard op alle door ons verrichtte werkzaamheden 1 maand garantie.

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op

Contactpagina